Programme Dates

The programme consists of 5 Core modules, 3 Group Supervision sessions and 2 Individual Supervision sessions. Please see the dates for the cohorts in February, May and September 2025.

There will be about 5hrs of additional pre-work and asynchronous learning throughout the programme.

There will be about 5hrs of additional pre-work and asynchronous learning throughout the programme.				
Module	Topic	February 2025 Run	May 2025 Run	September 2025 Run
One	Using biographical inquiry in coaching What is it? Why? And the competencies and ethical implications 4 hours	12 Feb 2025 4:00pm – 8:00pm (SGT)	7 May 2025 10:00am – 2:00pm (SGT)	3 Sep 2025 12:00pm – 4:00pm (SGT)
Two	Working with BDMM® How to engage with relevant tools to increase trust, use effective questions, active listening, and presence (Part 1) 4.25 hours	13 Feb 2025 4:00pm – 8:15pm (SGT)	8 May 2025 10:00am – 2:15pm (SGT)	4 Sep 2025 12:00pm – 4:15pm (SGT)
Three	Working with BDMM© How to engage with relevant tools to increase trust, use effective questions, active listening, and presence (Part 2) 4 hours	13 Mar 2025 4:00pm – 8:00pm (SGT)	4 Jun 2025 10:00am – 2:00pm (SGT)	2 Oct 2025 12:00pm – 4:00pm (SGT)
Four	Working with BDMM© How to use biographical inquiry to evoke awareness and facilitate client growth 4.25 hours	24 Apr 2025 4:00pm – 8:15pm (SGT)	25 Jun 2025 10:00am – 2:15pm (SGT)	30 Oct 2025 12:00pm – 4:15pm (SGT)
Five	Working with BDMM© How to use biographical inquiry to evoke awareness and facilitate client growth 4 hours	21 May 2025 4:00pm – 8:15pm (SGT)	20 Aug 2025 10:00am – 2:15pm (SGT)	27 Nov 2025 12:00pm – 4:15pm (SGT)
Group Supervision One	Group supervision to reflect on the learnings and explore any curiosities, challenges, and questions with the supervisor 1 hour	4 Mar 2025 4:00pm – 5:00pm (SGT)	21 May 2025 10:00am – 11:00am (SGT)	11 Sep 2025 12:00pm – 1:00pm (SGT)
Group Supervision Two	Group supervision to reflect on the learnings and explore any curiosities, challenges, and questions with the supervisor 1 hour	25 Mar 2025 4:00pm – 5:00pm (SGT)	11 Jun 2025 10:00am – 11:00am (SGT)	9 Oct 2025 12:00pm – 1:00pm (SGT)
Group Supervision Three	Group supervision to reflect on the learnings and explore any curiosities, challenges, and questions with the supervisor 1 hour	6 May 2025 4:00pm – 5:00pm (SGT)	14 Aug 2025 10:00am – 11:00am (SGT)	13 Nov 2025 12:00pm – 1:00pm (SGT)
Individual Supervision	A 1:1 supervision session with a coach supervisor, each session is 1hour Total 2 hours	To be scheduled	To be scheduled	To be scheduled